Vize ve kayıt - ES Dubai - Dubai'de İngilizce öğrenVize ve kayıt - ES Dubai - Dubai'de İngilizce öğren

ES Dubai’de kursa kaydolmak daha kolay olamazdı. İnteraktif çevrimiçi kayıt sistemimiz ve size bu süreç boyunca her adımda yardım edecek uluslararası acentalardan oluşan geniş ağımız vardır.

Kaydınızı tamamlamak için okula gelmeden önce çevrimiçi yerleştirme testi yapmanız gerekmektedir. Bu test doğru seviyede eğitim almanıza ve öğretim planınıza öğrenme hedeflerinize göre düzenlemenizi sağlar.

Değerlendirmeniz tamamlandığında, size seviyenizi bildireceğiz ve böylelikle vize işlemlerinize devam edebilirsiniz

Downloads es Dubai belgeleri

Kısa dönem öğrenci vizesi

Kısa dönem kurslara kayıt olan öğrenciler için Ögrenci Vizesi işlemleri uygulanır.Bu vize turu öğrenci eğitim süresini uzatmak istediginde uzatılabilir.

İşlem Zamanı: 1-2 hafta

Vize süresi: 3 ay, okul tarafindan yenilenebilir bir kez daha, aynı uzunlukta olmak üzere toplam 180 gün.

Başvuru için gereksinimler:

• Tamamlanmış başvuru formu
• Yüksek çözünürlüklü pasaport kopyası – öğrenci vizesine başvurusu sırasında pasaport geçerlilik süresi en az 6 ay olması gerekir
• Yüksek çözünürlüklü fotoğraf kopyasi gerekli
• Vize ücretinin ödendigine dair fatura

Vize onaylandığında ne olur?

• Bir kez onaylanmış öğrenciler verilen dijital bir öğrenci giriş izni baskı ve Göçmenlik otelden ayrılırken kendi ülkelerinde göstermek için götürmek.
• Öğrencilerin BAE'ne vardıklarında öğrenci giriş iznini göçmenlik ofisi memuruna göstermeleri gerekir.
• Kısa dönem öğrenci vizesi pasaport damgalı değildir.

Bu gecikmeler için seçilen tarih kayıt mümkün değil varlık neden olabileceğinden öğrenciler en kısa zamanda uygulamak tavsiye edilir. Okul Ayrıca öğrencileri vize giriş elde ettikten sonra onların uçak bileti satın almak için teşvik eder.

Vizem reddedilir mi ?

Vize red edilirse, tüm ücretler iade edilecektir (kayıt ücretleri, banka ücretleri, kurye ücretleri ve vize ücretleri hariç)

Vize reddi nadir olmakla birlikte, okul öğrenciye vize verileceğini garanti etmez.Ret genellikle güvenlikle alakali,BAE hükümet yetkilileri tarafından yapilan güvenlik denetimi uygulamalarında görülür.Ki bunlar Okulun kontrolü dışında olan işlemlerdir.

Kursumu bitirdiğimde ne olur?

Bu ülkede sponsorunuz olarak bizimle derslerinizin oldugu sürece ve tatil hakkinizla beraber kalabilirsiniz.Kurs bittikten sonra dönüş biletinizi düzenlemelisiniz, vize statünüzü değiştirmek zorundasiniz yada ES'de kursunuzu yenilemelisiniz bu durumda vizeniz devam eder.

Okul 3 ve 6 aylık vizeler için deposit alır, Kurs sonunda ayrıldıktan sonra paranızı geri alırsınız.

Bize ulaşın

Bizimle İletişime Geçin – Sizden Haber Almak Bizi Memnun Eder






DÖNEM VE KOŞULLAR

Dubai Bakanlığı'na yurtdışında eğitim programları hakkında kaydı yaparken e-posta yoluyla bilgi almayı onaylıyorum.

Daha fazla bilgi almak istemiyorsanız, lütfen e-posta gönderinDaniel@esdubai.com